Siirry pääsisältöön

Opi erkkaa käytännössä - osallistu teemaviikon tapahtumiinAmmatilliseen koulutukseen hakeutuu opiskelijoita erilaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Osalla koulutukseen hakeutuvista on jokin sellainen erityispiirre tai oppimisen vaikeus, joka edellyttää enemmän yksilöllistä tukea opinpolulla. Tämän yksilöllisen tuen antaminen ammatillisen kasvun matkalla on meidän kaikkien koulutuksen toimijoiden ja työelämän yhteinen tehtävä. Ammattiin! -hankkeessa ammatillisen toisen asteen henkilöstöä ja työelämää koulutetaan kohtaamaan ja ohjaamaan erilaisia oppijoita.

Yksi mahdollisuus viedä omaa osaamista uudelle tasolle on osallistua "Erkkaa käytännössä" -viikon tapahtumiin 12.3. -15.3.2018. Viikon aikana voit mm. osallistua Ammattiopisto Spesian opiskelijoiden ja heidän ohjaajien mukana aitoihin oppimistilanteisiin käytännön työtehtävissä tai kuulla työnantajien kokemuksia erityisopiskelijoiden ohjaamisesta työelämässä. Päiväkohtaisen ohjelman ilmoittautumisohjeineen löydät napsauttamalla alla olevaa kuvaa.

Erkkaa käytännössä -viikko tekee näkyväksi ammatillisessa koulutuksessa opiskelevien erityisryhmien arkea. Osallistumalla viikkoon tutustut toimintaan, saat tietoa ja vahvistat osaamistasi toimijana erityisryhmien kanssa.